Jätekatokset

Jätekatos asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuna. Teräksestä valmistettu ja huolellisesti pintakäsitelty jätekatos on turvallinen ratkaisu, joka kestää aikaa ja säänvaihteluja. Valmistamme jätekatokset omissa tiloissamme Järvenpäässä, josta voimme toimittaa valmiin katoksen suoraan asiakkaan kohteeseen.

Koska jotkut jätejakeet ovat helposti syttyviä, ovat jätekatoksemme jo valmistusmateriaalinsa takia paloturvallisia. Mitä lähempänä jätekatos sijaitsee ympäröiviä asuinrakennuksia, sitä tärkeämpää sen paloturvallisuus on.

Tarpeitasi vastaava jätekatos

Uuden jätekatoksen hankinnan suunnittelu on hyvä aloittaa ottamalla selvää paikallisista jätehuoltoa, rakentamista sekä paloturvallisuutta koskevista määräyksistä. Apua tähän löytyy esim. kunnallisesta rakennusvalvonnasta (esimerkiksi HSY) tai paikalliselta palotarkastajalta.

Kun yllä mainitut asiat ovat kunnossa, voi varsinainen jätekatoksen suunnittelu alkaa. Suunnittelutyön teemme  yhteistyössä asiakkaan kanssa tai heidän toiveidensa pohjalta.

Koska jätekatos on myös osa kiinteistön yleisilmettä, on hyvä, että se sulautuu muiden rakennusten joukkoon. Ulkoasua ajatellen värivaihtoehtoja on lukematon määrä, joten se on mahdollista harmonisoida muihin rakennuksiin sulavaksi ja yhteensopivaksi. Sivujemme kuvagalleriasta löytyy muutamia esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista, jotka antavat varmasti inspiraatiota omaan suunnitteluun.

Ulkoasun lisäksi jätekatoksen kannalta olennaisia tietoja ovat tietenkin jäteastioiden koko (joka vaihtelee valmistajien mukaan) ja lukumäärä, sekä tietysti muut kiinteistön asettamat tilavaatimukset ja yleiset kiinteistöä koskevat määräykset. Yhdessä näiden tietojen ja asiakkaan toiveiden kanssa toteutamme konkreettisen suunnitelman lopputuloksesta.

Suunnittelusta toteutukseen


Kun suunnitelma on valmis, siirtyy se luonnollisesti toteuttamisvaiheeseen. Valmistamme jokaisen jätekatoksen omissa tiloissamme.

Katoksen runko hitsataan pääosin neliöteräsputkesta, asiakkaalle laaditun suunnitelman mukaisesti. Vaikka jokainen jätekatos on käyttötarkoitukseltaan sama, sen mitat, kätisyydet ja muut esteettiset ja käytännöliset yksityiskohdat vaihtelevat. Siitä syystä valmistamme jokaisen jätekatoksen yksilöllisesti ja näin voimme myös taata, että jätekatoksesta tulee juuri asiakkaan kohteeseen sopiva ja toimiva.

Kun runko on valmis, se maalataan (pulverimaalaamalla) halutulla värisävyllä ja levytetään asiakkaan valitsemilla teräspaneelilevyillä. Huolellisesti tehty työ takaa parhaiten kestävän ja tyylikkään lopputuloksen.

Teemme oviin valmiuden lukkorungolle asiakkaan käyttämän lukkoliikkeen asentajaa varten. Oviin valitaan yleensä kaksoispesälukitus, joka mahdollistaa oman avaimen asukkaille, sekä kuljetusyhtiölle jäteastioiden tyhjennystä varten. Lukittu ovi pitää ylimääräiset käyttäjät sekä mahdolliset vahingontekijät loitolla.
Jätekatoksen valmistuttua toimitamme sen kohteeseen. Paras alusta jätekatokselle on tasainen ja kovapintainen, suosittelemme sitä varten esimerkiksi betonia tai asfalttia. Usein alusta valetaan katokselle suunnitelman mukaan. Alue on silloin myös helppo pitää puhtaana ja alustan päällä jäteastioiden liikuttelukin on helppoa.

Toimitamme valmiin jätekatoksen perille

Hanki laadukas jätekatos Terholan Metallilta ja saat varmasti kohteeseen sopivan ja laadukkaan ratkaisun. Ota yhteyttä!

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana!