Pihaportaat ja kaiteet

Valmistamme pihaportaat ja kaiteet tarpeesi mukaan joko vanhojen tuotteiden tilalle tai sitten kokonaan uutena kokonaisuutena. Tarkoituksenamme on valmistaa kestäviä ja tyylikkäitä ratkaisuja pääosin metallia materiaalina käyttäen.

Pihaportaiden ja kaiteiden valmistusmateriaaleina käytämme terästä, joka kestää ajan kulumista, neljä erilaista vuodenaikaa sekä niiden sisällä ilmeneviä erilaisia sääolosuhteita.

Pihaportaat ja kaiteet laadukkaista materiaaleista

Kaiteet tehdään yleensä käyttäen joko ruostumatonta terästä tai rakenneterästä, ja ne voidaan myös viimeistellä pulveri- eli jauhemaalaamalla halutulla värikartan sävyllä. Maastoportaiden kantavat rakenteet kuumasinkitään.

Askelmat voidaan tehdä asiakkaan toiveiden mukaan joko puristehitsatuista valmiista teräsritilä-askelmista, säänkestävistä lankuista tai vaikka käyttäen valmiita markkinoilta löytyviä kivipintaisia pesubetonilaattoja.

Pihaportaat ja -kaiteet voit asentaa itse tai asennuttaa avaimet käteen-periaatteella valmiiksi meidän toimestamme, niin kuin asiakkaalle parhaiten sopii.

Ympäristöönsä sopivat pihaportaat ja kaiteet

Ulkoasultaan pelkistetyt käsijohteet pihakäytävien nousuissa kehystävät pihaa ja luovat ilmettä asuinrakennusten lomaan. Käsikaiteemme ovat suosittuja erityisesti taloyhtiöissä, joissa on paljon senioriasukkaita.

Betonikiviaskelmat ovat tyylikäs vaihtoehto joilla on mukava askeltaa ja etenkin kaiteiden kanssa turvallinen vaihtoehto talvipakkasilla.

Ne eivät myöskään muutu liukkaiksi syyssateilla tai vaurioidu kosteudesta johtuen. Askelmat tuovat elegantin loppusilauksen niin kerros-, kuin omakotitalon tai loma-asunnonkin ilmeeseen. Niiden ilmettä voi myöhemminkin myös vaihtaa hakien esim. toisen väriset laatat rautakauppojen valikoimista.

Materiaalina kaiteissa ja portaissa käytämme siis terästä, joka sopii erinomaisesti Suomen (joskus turhauttavankin) vaihteleviin sääolosuhteisiin. Käsikaiteet ja portaat eivät myöskään kaipaa materiaalinsa takia sen suurempaa tai jatkuvaa huoltoa, joten ne ovat myös aikaa säästävä investointi.

Maasto-olosuhteet ovat hyvin pitkälti yksilöllisiä ja suunnittelemme ja valmistammekin kaiteet ja portaat sen mukaan. Haasteellisempikaan maasto ei ole ongelma.

Valmistamme laadukkaat pihaportaat ja kaiteet niin yksityishenkilöille ja taloyhtiöille, sekä kunnille. Portaat ja kaiteet sopivat erimuotoisiin maastoihin ja erikokoisille alueille ja ne ovat saatavilla niin yhteisenä kokonaisuutena, kun myös erillisinäkin tuotteina.

Valmis kokonaisuus on mahdollista saada joko itse asentaen tai meidän toimestamme asennettuna. Voimme myös tarvittaessa sopia vanhojen kaiteiden ja portaiden pois purkamisesta uusien tieltä. Toimimme suurimmaksi osaksi pääkaupunkiseudulla (yrityksemme sijaitsee Järvenpäässä) ja mitä kimuranteimmissakin maastoissa.

Yrityksenä meidän päämäärämme ja ammatillisena tavoitteenamme on käyttää osaamistamme erilaisten ongelmien ratkaisuun ja toimimmekin alallamme monipuolisena metalliosaajana.

Valttikorttinamme meillä on mm. monen vuosikymmenen ammattitaito ja kokemus erilaisista ratkaisumalleista, sekä luovaa pelisilmää suunnittelussa. Suunnittelemme valmistamamme pihaportaat ja kaiteet asiakkaan kanssa tai heidän toiveittensa pohjalta. Ota yhteyttä!

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana!